DUCKSINGEL PRODUCTIONS:

VAN VELE MARKTEN THUIS

CREATIEVE PRODUCTIES


DSP staat voor Ducksingel Productions.  DSP maakt producten gewoon voor zichzelf, maar ook voor anderen. DSP maakt boeken, van tekst tot en met opmaak; iBooks; videofilms en clips van opnames, via postproductie, tot op dvd en YouTube; kaarten, flyers en fotoboeken; DSP maakt muziek voor soundtracks. DSP doet dit voor het eigen plezier, en voor dat van anderen. DSP volgt geen modes maar maakt zijn eigen trends. DSP = DSP!


PRODUCTIES IN OPDRACHT


Naast de bovengenoemde activiteiten werkt DSP ook in opdracht. Met name op het gebied waar DSP in is gespecialiseerd: tekst- en eindredactie op bijna elk gebied (en zeker ook voor websites!). 

 • review Groot Whisky Basisboek

  Verrassend, informatief en leuk! ★★★★★
  by DriesDHGV - Feb 22, 2015

  'Wat een verrassend, informatief en leuk boek over whisky, óók voor een niet-whisky-drinker! De schrijver weet in een prettige en toegankelijke schrijfstijl zijn enthousiasme voor het 'levenswater' over te brengen. De toegevoegde filmpjes, anekdotes, infoblokjes, slide-shows, animaties, links en onderkoelde humor maken dit boek plezierig afwisselend en levendig. Als niet-whisky-drinker voel ik mij ingewijd in de wereld van whisky, en zelfs een beetje in die van de whisky-liefhebber.' • review Tussen Vluchten
  Leerzaam Verre Oosten
  ★★★★
  Elsuprimo Emmen 1 oktober 2018

  'Een zeer prettig geschreven boek met voor mij herkenbare gevoelens en gedachtes. Leerzaam m.n. over de landen waar deze reisverslagen over gaan. Omdat ik nooit in die contreien geweest ben heb ik veel nieuws gelezen. Ik vind het zeer de moeite waard.'

KLEIN MAAR FIJN


Een belangrijk onderdeel van Ducksingel Productions is DSP Graphics. En daar weer een onderdeel(tje) van is de DSP Comics Factory. Deze Factory heeft een aantal digitale stripboekjes uitgegeven, zoals bijvoorbeeld De Tante. Hierin beleef je mee hoe de tante van Stans, de nieuwe verloofde van Onno Zelheydt, zich ontpopt als rascriminele, maar in haar vuige plannen gestuit wordt door kruidenvrouwtje Kornalijn!
Of Het Prinsessencommando, waarin enkele strijdvaardige prinsessen een aanslag van de boosaardige prof.Snah met groot militair vertoon weten te verijdelen!

Klik op de titels hieronder om elk album digitaal te kunnen lezen.

Oude muziek

Gratis te downloaden, een aantal nummers uitgebracht door DSP Music, Het gaat om:

 • 5 nummers van de CD Songs Goin' on van Pim van Wel uit 2006 (met zang van Danja op Mixed Salad)

 • 2 nummers maakte Pim van Wel eind jaren '90 samen met zijn vader, Jan van Wel (saxofoon).

 • 4 nummers zijn opnamen van een optreden van de band Fifth Sun (1977) met op gitaar Ken van Wel. De kwaliteit van de opnamen is erg slecht, maar nog goed te horen is wat een groot gitaartalent Ken was. (Verder op bas Steve Walker en op drums Pim van Wel)

BEELDEN EN BEWEGING


We hebben het al eerder over DSP Movies gehad. Dit onderdeel is verantwoordelijk voor de vulling van het Ducksingel YouTube-kanaal. Maar DSP Movies brengt daarnaast ook dvd's uit met diverse inhoud. Bijvoorbeeld reisverslagen, reportages van feestelijke gebeurtenissen en animatiefilms.. DSP Movies neemt ook opdrachten op dit gebied aan. Neem met vragen hierover per mail contact met ons op.


Van sommige dvd's zijn delen ook op YouTube uitgebracht. Hieronder een paar voorbeelden daarvan.

NEEM VOOR VRAGEN OVER VERKRIJGBAARHEID, OPDRACHTEN & PRIJSOPGAVEN CONTACT OP PER MAIL